OVER 
ONS

Missie

Fruity King bestaat uit ondernemende mensen die een passie hebben voor het beste wat de natuur heeft te bieden: fruit! Wij laten je graag op elk moment van de dag genieten van fruitsappen, gemaakt van het beste fruit, in de meest lekkere en uiteenlopende smaken.

Deze missie vormt de basis bij alles wat wij doen:  • Sourcen naar het beste fruit wat de natuur te bieden heeft. Alleen het beste fruit is goed genoeg.
  • Ontwikkeling van onze merken die een belangrijke rol in de samenleving spelen.
  • Heldere afspraken met onze telers op het gebied van herkomst, manier van telen en vervoeren. Met andere woorden respect voor de natuur.

Passie voor fruit en sap

Fruity King is gevestigd in Barendrecht met een eigen productielocatie waar wij dagelijks onze kort houdbare verse sappen produceren. Op deze locatie zijn tevens marketing, sales, logistiek en research & development gevestigd.De overige sappen produceren wij op een andere locatie. Sinds 1992 verwerken wij dagelijks ongeveer 20 verschillende fruitsoorten tot sap en zijn daarmee een van de grootste fruitsappenproducenten van Nederland. Onze sappen zijn te vinden in het koelvak van de meeste supermarkten, maar ook op alle grote bedrijfs- en schoolcateringlocaties, in horecagelegenheden zoals restaurants, lunchrooms, pretparken, hotels en strandtenten en bij benzinestations.

Visie

Wij ervaren dat men steeds beter weet wat men lekker vindt en daarmee steeds hogere eisen stelt aan kwaliteit, herkomst & versheid, smaak, genieten en een gezonde levensstijl; kernwaarden die voor Fruity King de leidraad zijn in alles wat wij doen. Er wordt steeds bewuster gekozen voor merken waarmee men zich kan identificeren. Daarom bieden wij waardevolle merken in fruitsappen voor mensen met specifieke wensen. Met onze merken willen wij Europees marktleider worden en de persoonlijke favoriet van jou.


Mensen en werkwijze

Passie voor fruit en het enthousiasme om altijd weer met nieuwe, verrassende producten of ideeën te komen zit in onze medewerkers. Dit stimuleren wij dan ook. Daarnaast voelen wij een grote verantwoordelijkheid voor het juist behandelen van je omgeving en de natuur. Resultaten halen is belangrijk, maar wel op een eerlijke en respectvolle manier voor mens en natuur. Op deze manier bouwen wij continue en met veel plezier aan een duurzame onderneming.