NIEUWS 
BERICHTEN

Fruity King klaar voor de toekomst!


Barendrecht, september 2010 – Na maanden van veel stof, puin en lawaai was het dan vorige week eindelijk zover: het gerenoveerde kantoor van sappenproducent Fruity King in Barendrecht is gereed! Er staat nu een prachtig pand met moderne faciliteiten.

Nieuwe productieruimte
In 2008 was de productieruimte reeds volledig verbouwd en vernieuwd door het plaatsen van twee volledig nieuwe afvullijnen, etiketteer units en nieuwe reinigingsinstallaties. Hiermee was de productiefaciliteit voor de productie van hoogwaardige sappen en smoothies al gereed voor de toekomst. De hoge interne kwaliteitsstandaarden en BRC certificatie, bevestigen de ambities van Fruity King BV.

Nieuw kantoor
Dat er tevens een verbouwing moest plaatsvinden aan de buitenzijde van het pand was al langer aan de orde. De uitdaging was om zo min mogelijk de drukke productie en kantoorwerkzaamheden te verstoren. Deze zomer was dus wat extra afzien voor het personeel, maar nu de aanpassingen zijn gedaan is iedereen er heel blij mee. Het gebouw is geheel aan de buitenkant voorzien van moderne duurzame platen, met een extra isolerende werking. Kozijnen en deuren zitten weer strak in de lak. Sanitair is volledig vernieuwd en alle kantoren zijn gemoderniseerd.

U bent van harte uitgenodigd om ons bedrijf en de producten te aanschouwen!