NIEUWS 
BERICHTEN

Change of season, change of flavour!

Om een constante kwaliteit en smaak van ons vers sap te kunnen maken en garanderen, combineert the fruit lab verschillende rassen en origines. De sinaasappels worden heel het jaar door van over de hele wereld geïmporteerd, al naar waar de smaak op zijn best is. Een nieuw seizoen is aangebroken en dit betekent dat de sinaasappels nu van het zuidelijk halfrond worden geïmporteerd uit landen zoals Uruguay, Peru en Zuid-Afrika.

Bij elke oogst kan de smaak van fruit anders zijn en de intensiteit van zoet, zuur of bitter variëren. De nummers op de verpakking van the fruit lab geven deze intensiteit weer.

Door het nieuwe seizoen is het nummer van de Valencia Orange gewijzigd van 463 naar 562. Dat betekent dat de Valencia Orange nu iets zoeter en minder bitter is.

De andere smaken behouden hun nummer. De Senga Sengana Strawberry en de Hayward Kiwi bevatten ook sinaasappelsap, maar door de combinatie met andere vruchten is het effect te klein om de nummers te wijzigen.

Geniet van de dagelijks vers geperste sappen en smoothies van the fruit lab. Klik hier voor de dichtstbijzijnde verkooppunten.